MENÜ

Pár újságcikk csak nektek....:)))

 

Egy hang, egy érzékeny lélek, egy művész, egy ember, akinek lelke telve szeretettel, és nem utolsó sorban 2009 hangja. Az illető nem más, mint Tabáni István. Az elsőre félénk természetűnek tűnő énekes teljes átéléssel tudja dalai mondanivalóját a közönség elé tárni. Slágerei szívből szólnak. Lemezbemutató koncertje 2010. május 13-án a Syma Rendezvénycsarnokban lesz látható, és főleg hallható.


undefined

Mint ismert, Tabáni István teremőrként dolgozott, de az alkotás mindig is fontos volt számára. Rajzai és festményei csodálatraméltók, realisták, aprólékosak. Ha jól megfigyeljük, a részletekben van a lényeg, pont úgy, mint a dalai szövegeiben.
Rajongói tábora egyre csak növekszik, számtalan fiatal és idősebb ember látogatja koncertjeit. Nemcsak közösségi oldalt készítettek neki, hanem komolyan is veszik dalszövegeit. Összejárnak, barátkoznak, lelkesítik egymást a magánéletben. Egyfajta csapattá, klubbá alakulnak. Van, aki verset ír róla, felnéz rá, és vannak, akiknek elég csak a hangját meghallani, és máris jól érzik magukat.
Tabáni István a Scherzoband zenekarban énekelt. A csapat továbbra is dolgozik, de jelenleg a frontemberük nélkül. A sok fellépés, és meghívás mind leköti az énekest, nehezen van ideje mással foglalkozni. A hirtelen jött ismertség az ő életét is megváltoztatta, de a tények szerint jól viseli és szereti is mostani munkáját. Szívesen tartja a rajongókkal a kapcsolatot, türelmesen aláír mindenkinek. Példakép sok embernek, közvetíti feléjük azt a művészi lelket, amely benne lakozik. Az alkotói világ egy külön élet, amely tehetséget és elkötelezettséget kíván. Odaadással és kitartással sok mindent elérhetünk, a legfontosabb, hogy szeressük mindazt, amit csinálunk. Mindezek mellett legyen erőnk leküzdeni az elénk kerülő akadályokat, higgyünk magunkban.

 

Hírek

 • Kattintsatok ide:
  2010-04-20 18:48:06

  http://www.zene.hu/20100420_nagy_talalkozas_7_barbit_atolelte_tabani_istvan

   

  kattintsatok rá...:))

 • lemezbemutató koncert
  2010-03-24 11:52:12
  http://www.kulturinfo.hu/moreinfo.gcw?prgid=120116 itt olvashatsz a májusi konciról,jegyetisrendelhetsz http://www.kulturinfo.hu/moreinfo.gcw?prgid=120116
 • szavazz egy cd-ért!
  2010-03-20 06:25:07
  Továbbra is várjuk szavazataitokat a slagerlista@zene.hu címre egy hazai dalra. A slágerlistán az egy évnél nem régebbi slágerek kapnak helyet. A vasárnap estig beérkezett szavazatokat összegyűjtjük, összesítjük, majd közöljük az aktuális slágerlistát, illetve kisorsolunk egy zenei jellegű ajándékot (általában CD-t). ugye nem kell mondanom,ki vezet jelenleg itt is?

Szavazás

Hány naposra szeretnétek a nyári klubtalit?
3
1
Asztali nézet